Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holdvilágos éjszakán tárd ki az ablakod,kreses az égen egy szerencse csillagot!S,ha megtaláltad mondj el egy imát,mert akire akkor gondoltál az csak téged imád.

 

"Szeress, mert rövid az élet, Szeress, mert múlnak az évek, Szeress, mert annyira kívánlak, Szeress, mert csak téged IMÁDLAK!"

 

"Van, aki könnyen megkapja, akit szeret, van, aki sír szenved, míg az ővé lehet. Van aki könnyek nélkül tud feledni. Van, aki meghal, mert igazán tud SZERETNI!"

 

"Te a világnak, csak valaki vagy, De valakinek mindennél fontosabb vagy!"

 

"Bűn az élet, Meghalni félek. Csak egy dolog éltet, SZERETLEK téged!"

 

A Hold sejtelmesen világítja meg meztelen tested. Vágyakozó szemeid tűzben égnek. Beleborzongsz édes érintésembe, finoman megcsókollak, azután....

 

Nem tudom elmondani, Amit irántad érzek. Néha hiányzol, De még nem szeretlek. De azért remélem Mellettem maradsz. Mert a szívem felé Jó úton haladsz!

 

Várom, hogy felhívj és halljam a hangodat. S szívesen érzem ajkamon ajkadat.
Mégis,hogyha nem hívsz, Nem öl meg a bánat. Nem vágyom rád annyira, Hogy sírjak utánnad!

 

Szeretnék veled mindíg együtt lenni, zöld erdő mélyén veled sétálgatni. Fogni a kezed és csókolni a szád. És így lenni veled egy életen át!

 

Örömmel vettem telefonom a kezembe. Az örömtől könny szökött a szemembe, mert mikor e szót írom:SZERETLEK ,tudom míg élek soha nem feledlek.

 

Szeretnék nevetni,szívböl ölelni,pici szádra csókokat lehelni.Minden reggel melletted ébredni,s édes csókkal álmodból kelteni.

 

Ha a szívem dobbanását csokorba tudnám szedni,átnyújthatnám a világ legszebb szerelmes vallomását.

 

Mint az ürben az égitest kering lelkemben a hiányod!

 

Oly szenvedélyesen szeretlek,hogy szerelmem nagy részét elrejtem, nehogyrád nehezedjen súly!

 

Édes álom szállt szememre s nem akartam hinni benne. Te vagy álmom őrangyala, édes kedves hívj fel még ma.

 

Amíg szeretsz,addig élek.
Szeress örökké,mert meghalni félek.
Féltelek,ezt meg kell értened,
mert félteni csak azt lehet,akit az ember igazán szeret...

 

Bársonyos reggel köszöntsön Téged,
gyönyörű álmod még ne érjen véget!
A nap simogasson,mintha ott lennék Nálad,
mintha én simogatnám gyengéden a vállad.

 

Ha kinézel az ablakon,
s felnézel az égre,
Rád ragyog majd sokezer csillag fénye.
Köztük én is ott leszek,s nézek le Rád,
onnan kívánok Neked Jó éjszakát!
 

Eljön a pillanat,
hogy Veled lehessek,
mert csak Téged SZERETLEK!
Nem kell senki más e világon,
mert csak a Te szerelmedet kívánom.

 

Mikor ezt az sms-t kezedbe veszed,
 küldője szívesen megfogta volna a segged.
Mosolyodból ítélve tetszik az ötlet,
kipróbálhatnánk egy kicsit többet.   

 

Önnek egy jó éjszakát üzenete érkezett.
Az üzenet elovasása után kérjük hajtsa fejét a párnájára,
 és álmodjon szépeket, hogy a mai álom holnap valóra váljon!

 

Gyönyörű álmot láttam az éjjel.
Egy csillag szeretkezett a holdfennyel.
S rájöttem ez tény:Te voltál a csillag Én pedig a fény !!!

 

Ha éjjel 2 angyal a párnádra száll, mindeketto jót akar, mégis mást ajánl!Az egyik azt mondja:MINDIG JÓ LEGYÉL,a másik füledbe súgja:TÉGY AMIT SZERETNÉL! Jó éjt!

Képzeld,könyvet írok szerelmünk történetérol!Már megvettem egy csodaszép füzetet,és beszámoztam az oldalait.Remélem együtt írom majd Veled!

Az élet egy játék,amelyben folyamatosan fejlodnünk kell, a szerelem maga pedig a játék megfejtése.Én tudom,hogy mi ketten nyerni fogunk!

Fájni kell a szívnek,ha igazán szeret,mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet.Felhevült szívvel lopjuk a szerelmet,mert titkolni kell: SZERETLEK!!

Szeretném, ha tudnád, hogy szeretlek téged, szeretném ha tudnád csak miattad élek! Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni és elmondani, hogy nem tudok nélküled élni

Hiába tagadnám régóta szeretlek. Könnyeim titokban teérted peregnek. Kértem a jó Istent, tanítson meg feledni. Az volt a válasza: Téged kell szeretni.

Elég volt egy perc, hogy megszeresselek, de nem elég egy élet, hogy elfelejtselek.

Kicsi szívem, kicsi álma, te vagy már a szívem párja! Szívem a szerelem lángjától ég, határ a csillagos ég!

Félek toled, bár nem tudom miért, égék toled, szerelmes szívem tiéd! Imádlak, bár nincs hozzá jogom, várlak bár nincs rá okom!

Álmodj néha rólam, és én ott leszek Veled, ha megérint a hajnal korábban ébredek, szólj néha hozzám, ha hiányzom neked, keress álmaidban és én ott leszek veled!

Kezem kezed nélkül, mint a virágillat nélkül. Ajkam ajkad nélkül, mint a reggel harmat nélkül. Üres vagyok nélküled, mint víz nélkül a tengerek!

Olyan hülye vagy! Miért csináltad ezt velem? Mégis hogyan gondoltad? Hogyan csináltad hogy beléd szerettem? NAGYON SZERETLEK ÉS HIÁNYZOL!CSÓK:...!

Ha kinézek az ablakon látom a Hold fényeit, te látod szemem könnyeit, s ha itt lennél és kérdeznéd mi a bajom, azt felelnem: HIÁNYZOL NEKEM!

Ma ilyen vagyok,holnap más leszek,örökké változom,és örökké szeretlek!

Te azért születtél, hogy szeressenek, Én azért születtem, hogy szeresselek! Csak annyit ér az életem amennyi boldogságot Te adsz nekem! SZERETLEK!!!

Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sohasem fogok, míg égen csillag ragyog én addig tiéd vagyok!

Szeretnék Szeretni, Szerelmet Szerezni, Szerelmes Szívemet Szívedhez Szegezni. Szólj hát Szaporán, Szívemnek Szerelme, Szerelmes Szívemmel Szeretnem Szabad-e?

Gondolatom körötted kering minden nap, vajon még meddig nem láthatlak?! Ha most ott lennék veled, elringatnálak, s ha már alszol füledbe súgnám: Kívánlak!

Jó lenne hallani hangod, érezni ahogy forró kezed végigsimul izzó testemen! Hallani szíved dobogását egy kettesben eltöltött éjszaka útján!!

Te vagy a kezdet, te vagy a vég, Nélküled felhos az ég, csak veled látom szépnek a napot csak Téged várlak, UGYE TUDOD?

Én jó vagyok, ha van miért, én hu vagyok ha van kiért, és szeretek ha kellemes, én szenvedek ha érdemes!

Nem mondom, hogy szeress, csak gondolj rám, ha szíved nem érzi, úgyis hiába mondanám: SZERETLEK!

Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!

Féltelek!!! Ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, mint egy angyal. Hisz Te vagy ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal!!!

Mindnyájan angyalok vagyunk, de csak egy szárnyunk van. Csak akkor tudunk repülni, szorosan átöleljük egymást!

Ha a puszik esocseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelés falevél, egy erdot küldök. Ha a szeretet örök, az örökkévalóságot küldöm NEKED!

Ha most megkerdeznék mit jelentesz nekem,én felemelt fovel azt mondanám:Semmit,...csak az EGESZ ELETEMET!

A párnámra könny hull,mert nem lehetek veled,Szívemben fény ragyog,mert NAGYON SZERETLEK!!!

Jön majd éjszakára nappal,tavasz követ minden telet,igérem ,hogy mindig a legjobb barátnod leszek!

Csendes éjszakán ha elér az álom minden emlékeddel te utánad vágyom,álmodok felöled csendes kis meséket és mindig az a vége hogy IMÁDLAK TÉGED!!!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek! Huncut mosollyal Rád kacsint, kicsi kendobol csillámot hint! Így adja át az üzenetet: szép álmokat NEKED!
Egy gyengéd ölelés egy édes csók én így kívánok neked boldog .....napot!!!

Az égre nézek, és a hullócsillagok záporában könnycseppek gödülnek végig az arcomon...a kíváság temérdek: Téged szeretnélek, mert SZERETLEK, és félek, elveszítenélek..

Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hü szívet adhatok!Érzem másé nem lehetsz, én is csak a tied, ha igazán szeretsz!

Kinézek az ablakon, látom a napot ragyogni, érzem a könnycseppet az arcomon lefolyni. Ha most itt lennél, s kérdeznéd mi bajom, annyit mondanék: hiányzol, de nagyon!

Ha nem látlak, szívemet felemészti a bánat, ezért szeretnék mindig veled lenni, s egy életen át szeretni!

Szeretnék veled lenni egy éjszakán, elmondani, hogy szeretlek igazán.Szeretnék a karjaidba lenni, s a csókjaidat érezni, s azt a pillanatot soha nem feledni..

Ha az égen lemegy a nap,te akkor is az eszembe vagyTe vagy reménységem csillaga és csillag nélkül sötét az éjszaka!


Minden nap megszünik valami, amiért az ember szomorkodik, de minden nap születik valami, amiért érdemes élni és küzdeni!

Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sosem fogok, míg égen csillag ragyog én addig tied vagyok!

Elvitted tolem a napot, a holdat & minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok.

Félve lázasan a nevedet suttogom,számon még csókod emléke kisért,a képen az arcodat simogatom te vagy az eggyetlen ki a szívembe fért

Ha szeretsz.... nyomd meg a gombot!! ... Tudtam én... de édes vagy!! Na elég már, még mindig nyomod...?? Tehát SZERETSZ! Én is TÉGED!!!

Ha rózsákkal álmodnál, tudd azok türelmem virágai. Ha csókról álmodnál érezd, azt én küldöm. Ha netán velem álmodnák, tudd Te is álmaimban jártál

Jó reggelt szerelmem, újabb gyönyörü nap számomra mert szerethetlek:) Puszi Édesem!

Kiemelsz a veszendoség tengerébol és felmutatsz. Kiemellek a veszendoség tengerébol és felmutatlak. Egymás kezében ragyogunk

Szeretném, ha tudnád, hogy szeretlek téged, szeretném ha tudnád csak miattad élek! Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni és elmondani, hogy nem tudok nélküled élni!

Hiába tagadnám régóta szeretlek. Könnyeim titokban teérted peregnek. Kértem a jó Istent, tanítson meg feledni. Az volt a válasza: Téged kell szeretni.

Az élet egy angolkeringő, melyet eltáncolsz a sírig, életed csak attól függ, kivel táncolod végig!

Elég volt egy perc, hogy megszeresselek, de nem elég egy élet, hogy elfelejtselek.

Este ha lefekszel, tárd ki az ablakod, keresd az égen a szerencsecsillagod! Hogyha megtaláltad, mondj egy imát! Kire te gondoltál, az is gondol reád!

Kicsi szívem, kicsi álma, te vagy már a szívem párja! Szívem a szerelem lángjától ég, határ a csillagos ég!

Félek toled, bár nem tudom miért, égék toled, szerelmes szívem tiéd! Imádlak, bár nincs hozzá jogom, várlak bár nincs rá okom!

Álmodj néha rólam, és én ott leszek Veled, ha megérint a hajnal korábban ébredek, szólj néha hozzám, ha hiányzom neked, keress álmaidban és én ott leszek veled!

Kezem kezed nélkül, mint a virágillat nélkül. Ajkam ajkad nélkül, mint a reggel harmat nélkül. Üres vagyok nélküled, mint víz nélkül a tengerek!

Olyan hülye vagy! Miért csináltad ezt velem? Mégis hogyan gondoltad? Hogyan csináltad hogy beléd szerettem? NAGYON SZERETLEK ÉS HIÁNYZOL!CSÓK:...!

Ha kinézek az ablakon látom a Hold fényeit, te látod szemem könnyeit, s ha itt lennél és kérdeznéd mi a bajom, azt felelnem: HIÁNYZOL NEKEM!

Ma ilyen vagyok, holnap más leszek, örökké változom, és örökké szeretlek!

Te azért születtél, hogy szeressenek, Én azért születtem, hogy szeresselek! Csak annyit ér az életem amennyi boldogságot Te adsz nekem! SZERETLEK!!!

Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sohasem fogok, míg égen csillag ragyog én addig tied vagyok!

Szeretnék Szeretni, Szerelmet Szerezni, Szerelmes Szívemet Szívedhez Szegezni. Szólj hát Szaporán, Szívemnek Szerelme, Szerelmes Szívemmel Szeretnem Szabad-e?

Gondolatom körötted kering minden nap, vajon még meddig nem láthatlak?! Ha most ott lennék veled, elringatnálak, s ha már alszol füledbe súgnám: Kívánlak!

Jó lenne hallani hangod, érezni ahogy forró kezed végigsimul izzó testemen! Hallani szíved dobogását egy kettesben eltöltött éjszaka útján!!

Te vagy a kezdet, te vagy a vég, Nélküled felhos az ég, csak veled látom szépnek a napot csak Téged várlak, UGYE TUDOD?

Én jó vagyok, ha van miért, én hu vagyok ha van kiért, és szeretek ha kellemes, én szenvedek ha érdemes!

Nem mondom, hogy szeress, csak gondolj rám, ha szíved nem érzi, úgyis hiába mondanám: SZERETLEK!

Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!

Féltelek!!! Ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, mint egy angyal. Hisz Te vagy ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal!!!

Mindnyájan angyalok vagyunk, de csak egy szárnyunk van. Csak akkor tudunk repülni, szorosan átöleljük egymást!

Ha a puszik esocseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelés falevél, egy erdot küldök. Ha a szeretet örök, az örökkévalóságot küldöm NEKED!

Ha most megkerdeznék mit jelentesz nekem,én felemelt fovel azt mondanám:Semmit,semmit...csak az EGESZ ELETEMET!

A párnámra könny hull,mert nem lehetek veled,Szívemben fény ragyog,mert NAGYON SZERETLEK!!!

Jön majd éjszakára nappal,tavasz követ minden telet,igérem ,hogy mindig a legjobb barátnod leszek!

Csendes éjszakán ha elér az álom minden emlékeddel te utánad vágyom,álmodok felöled csendes kis meséket és mindig az a vége hogy IMÁDLAK TÉGED!!!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek! Huncut mosollyal Rád kacsint, kicsi kendobol csillámot hint! Így adja át az üzenetet: szép álmokat NEKED!

Egy gyengéd ölelés egy édes csók én így kívánok neked boldog .....napot!!!

Az égre nézek, és a hullócsillagok záporában könnycseppek gödülnek végig az arcomon...a kíváság temérdek: Téged szeretnélek, mert SZERETLEK, és félek, elveszítenélek...

Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hü szívet adhatok!Érzem másé nem lehetsz, én is csak a tied, ha igazán szeretsz!

Valaki a távolból rólad álmodik, rólad szövi legszebb álmait, valaki örül ha veled lehet, valaki szemében miattad könnycsepp ragyog!
És ez a valaki hidd el én vagyok!

Szeretnék Szeretni,szabad-e szívemet szívedhez szegezni? Szólj hát szaporán szerelmes szavakkal, Szívemnek szirmai százfelé szakadnak!!

Kinézek az ablakon, látom a napot ragyogni, érzem a könnycseppet az arcomon lefolyni. Ha most itt lennél, s kérdeznéd mi bajom, annyit mondanék: hiányzol, de nagyon!

Ha nem látlak, szívemet felemészti a bánat, ezért szeretnék mindig veled lenni, s egy életen át szeretni!

Szeretnék veled lenni egy éjszakán, elmondani, hogy szeretlek igazán.Szeretnék a karjaidba lenni, s a csókjaidat érezni, s azt a pillanatot soha nem feledni..

Leszáll az est, jön egy manó, apró, álmot hozó. Kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, o már tudja. Bebújik melléd az ágyba, és füledbe súgja: JÓ ÉJT, TE DRÁGA!

Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszembe vagy! Te vagy reménységem csillaga és csillag nélkül sötét az éjszaka!

Ha könnycsepp lennél a szememben, sohasem sírnék, nehogy elveszítselek...

Minden nap megszünik valami, amiért az ember szomorkodik, de minden nap születik valami, amiért érdemes élni és küzdeni!

Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sosem fogok, míg égen csillag ragyog én addig tied vagyok!

Elvitted tolem a napot, a holdat & minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok.

Félve lázasan a nevedet suttogom,számon még csókod emléke kisért,a képen az arcodat simogatom te vagy az eggyetlen ki a szívembe fért

Ha szeretsz.... nyomd meg a gombot!! ... Tudtam én... de édes vagy!! Na elég már, még mindig nyomod...?? Tehát SZERETSZ! Én is TÉGED!!!

Mosolyog a felhö, mosolyog az ég is! Ha lefeküdnénk... mosolyognék én is!

Ha rózsákkal álmodnál, tudd azok türelmem virágai. Ha csókról álmodnál érezd, azt én küldöm. Ha netán velem álmodnák, tudd Te is álmaimban jártál

Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek!!

Jó reggelt szerelmem, újabb gyönyörü nap számomra mert szerethetlek:) Puszi Édesem!

Szeretnék könnycsepként megyszületni a szemedben, végiggördülni az arcodon és meghalni a szád szélén...

Kiemelsz a veszendoség tengerébol és felmutatsz. Kiemellek a veszendoség tengerébol és felmutatlak. Egymás kezében ragyogunk

Oly szenvedélyesen szeretlek, hogy szerelmem nagy részét elrejtem nehogy rád nehezedjen a súlya!

Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?:)

A csókot nem magyarázni, hanem megismételni kell!

V-Tech volt veled összejönni,de nem szabad sírni ha fáj,és ha mégis visszahúz a szíved,vétkezz velem éjfél után!

Pici erdoben pici nyuszi,pici szádra pici puszi.Egy bunöm van nem nagy vétek?Két szó az egész:SZERETLEK TÉGED!

Vigyázz magadra! Beloled csak egy van. A többiek többen vannak, oket könnyu pótolni...

Önnek egy jóéjt puszis üzenete érkezett! Kérem a cuppanás után aludjon el és álmodjon a feladóról! ((CUPP))

Itt vagyok,Hol vagyok kapsz egy csókot ha megmondod!.............................................Nem találtál meg így a csókot nem kapod meg!

Küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon Rád, de visszajött, mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk!

Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod...

Szerelem, Hatalmas súlyként szívemen. Szerelmem, Ha tudnád mennyre hiányzol nekem! Szeretném, Ha nem lenne hiányérzetem. Szeretlek, Hatalmas súly ez szívemen.

"Bárcsak minden álmom így teljesülne. Lehettem a macid egy éjszakára, bár ölelés és álom nélkül tértünk át a mába."

"Szeretnék a macid helyében lenni, téged szorosan átölelni s így várni az álmot, hogy elrepítsen minket a mából."
 
"Néha elég,hogy csak láthatlak, néha többet szeretnék,szemedbe nézni mélyen s hosszan..elveszni benne, nem gondolni semmire..1pillanat,mely jó lenne ha örökké tartana, 1 csók mely feletteti a mindennapokat"

Jó reggelt szerelmem!Újabb gyönyörű nap számomra,mert szerethetlek!!

Szeretlek,mert ilyen vagy, Szeretlek,mert enyém vagy. Szeretlek,mert társam vagy, Szeretlek,mert szeretlek!!:))

Volt egy érzés. Igaz volt, éreztem. Szerelmes érzés. Lesz e új énnekem? Átható érzés.
Teveled éreztem...

Minden nap megszűnik valami,amiért az ember szomorkodik,de minden nap születik valami,amiért érdemes élni és küzdeni. És ez te vagy!

De nagyon várlak már
Remélem nemsokára látlak már
Álmomban mindig a neved suttogom
Gondolatom mindig hozzád zavarom
Álmomban csak azon gondolkozom
Mikor leszünk mi ketten boldogok

Én lennék a legboldogabb
De édesem csak Te veled
Ez az én kívánságom
Sürgetem,hogy valóra váljon
Ez lenne a boldog élet
Majd kedvesem,de csak veled

Imádom azt az Istent,
Mert nekem teremtett
Álmomban suttogom a neved
Drágám én nagyon szeretlek
Lehet,hogy tudod
Azt,amit én érzek
Kezdőbetűim írják a szépet

Kis kertem közepébe állva
El-elgondolkoztam
De boldog az,kinek van párja
Vagy talán csak úgy gondoltam?
Ez lenne a boldog élet?
Sajnos kezdett fájni
Elmerengve álmodozva járni
De jó is volna Te veled Édesem!

Szívem titkát írtam
Ebben a versben
Rád gondolok mindig
Ezt tartsd emlékedben
S szívem miért esd
Soraim kezdetén keresd

Holdvilágos estén nyisd ki az ablakot
Keresd az égen a szerelem csillagot
Én már választottam,egyedül csak Te vagy
Akihez a szívem örökre hű marad

Két hajó úszik az élet tengerén
Két szó lebegjen előtted:szeretet és remény
Szeresd,de csak azt ki téged szeret
Reméld,hogy egyszer szebb lesz az életed

Ha majd egyszer eszedbe jutott
Gondolj az életre ami el múlott
Amit visszasírni nem lehet soha
Mint tengeren a hajó elúszik tova

Legyen az életed viruló rózsaszál
Melyet nem hervaszt el a meleg napsugár
Egész életedben mindig boldog legyél
Szeresd az életet s csak az enyém legyél

Boldog kinek nincsen semmi vágya
Boldog kinek nincsen megsiratott álma
Boldog aki szeret,ki könnyen tud szeretni
De legboldogabb az,
Aki sohasem tanul meg igazán szeretni

Hogy szeretsz,azt tudom, hogy nem engem,azt gondolom

Legyen való minden álmod
Teljesüljön kívánságod
Akiért legjobban fáj a szíved
Az legyen örökre a tied

Rügyfakadó tavaszi szél lengedez a fákon
Csak én vagyok boldogtalan ezen a világon

Tiltsa bár az ész szava,
Tiltsa végzetem,
Érted lángol, érted ég,
Minden érzetem!

"Hogyha könnycsepp lennél,sohasem sírnék,nehogy elveszítselek!!"

"Te vagy az egyetlen jó dolog az életemben ami történt velem valaha, ne légy hozzám kegyetlen soha de soha!"

"Álmomban rólad álmodtam, szerelmeset, szépet. Álmomból ébredve álomba szálltam, így maradva mindig véled."

Szeretnék nevetni, szívből ölelni, kicsi csókokat lehelni, minden reggel melletted ébredni, s édes csókkal álmodból felkelteni.

Üres az ágy,és nem jön az álom,nem szól a zene,hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rámtör egy érzés: SZERETLEK TÉGED!

Szeretném ha a holdfényes éjszakában csak rólam álmodnál. Mert én álmomban is Téged látlak! Jó éjt! Álmodj szépeket!

Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni!!!

Hmm. Akartam valami szépet írni Neked,de rá jöttem,hogy nincs értelme,hisz csak tükörbe kell nézned!

SZERETLEK,mint anyját a gyermek,mint mélyüket a hallgatag vermek. SZERETLEK,mint fényt a termek,mint lángot a lélek vagy test a nyugalmat. SZERETLEK...

Ha csókom esőcsepp, tengert küldök, ha ölelésem falevél egész erdőt küldök, ha szerelmem örök az örökkévalót küldöm Neked

Miden lány egy angyal, minden fiú egy ördög, mégis arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.

Kedvesem, itt küldöm neked az évezred legnagyobb csókját. Ha nem kell, küldd vissza

Legszívesebben a kedvenc ízű gumicukrod lennek. Édes, puha, kis mackó

Puszi a Pocidra, és 1 arasszal lejjebb......

Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek!!

Nekem te vagy az életben a minden, hiszen tehozzád tartozni jó, nálad szebb számomra nincsen, hogy mit jelentesz, nincs arra szó. Az élet célját te adtad nekem, többet érsz mindennél, csak azt kérem tőled én, maradj mindig csak az enyém.

Az élet egy angolkeringő, melyet eltáncolsz a sírig, életed, csak attól függ, kivel táncolod végig.

Tekinteted végigszánt vállamon,érintésed karcolja bőrömet,gondolatod eleven fájdalom,szerelmed pusztító őrület...

Ismerem azokat a szavakat, amelyeket még ki sem ejtettél, már tudom, hová mész, mikor el sem indulsz, tudok a féltett titkaidról, amiket mélyen elrejtesz.,mindent tudok rólad kedvesem, nem vagyok kém, csak szeretlek.

Szeretem az életem, mert az életem Te vagy! Téged pedig azért szeretlek, mert az életemben vagy!

Ha átölel a csend, csak RÁD gondolok, lemondani RÓLAD még most sem tudok. Lemondani arról, kit a szív igazán szeret, ily nagy áldozatot ember nem tehet!

Várom a napot mikor megtörik az átokVárom a napot mikor nem leszel már álomVárom a napot,hogy megöleljelek,s füledbe súgjam mennyire SZERETLEK

Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörű álmod még ne érjen véget! A nap simogasson mintha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad!

Este, ha lefekszel nyisd ki az ablakot és keresd meg az égen a legszebb csillagot! Ha megtaláltad gondolj rám, mert akire gondolsz ő is gondol RÁD

Sötét éjjel édes álom hamar tovaszáll. Felébredek, s a szívem csak kalapál! Kispárnámat szorongatom, könnyes már a szemem, mert szeretném, ha mindig itt lennél velem!

Földön sok ember él, milliárd is megvan, de az egész világon belőled csak 1 van! Szeress engem, mert én nagyon szeretlek, hisz olyan jó elmondani, hogy TE vagy nekem!

Szeress,mert rövid az élet! Szeress,mert szeretlek téged! Szeress,hogy velem boldog legyél! Szeress,nehogy tönkretegyél! Szeress,hogy viszont szeresselek! Szeress,hogy megtudjam szerethetlek

Szeretlek édes, szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek. Kezem reszket, szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész...

Te vagy a Tűz, gyengéden táncolsz testemen, ha nem vagy mellettem fázom! Te vagy nekem a Nap,ha nem ragyogsz sötét az életem

Ha valakit nagyon szerettél, elfelejteni nem fogod! Helyébe más jön, de ott már szeretni úgy soha nem tudod!

alahol mélyen a szerelem erdejében elveszett a szívem! De bízom benne, hogy TE megtalálod és képes leszel a tiédhez láncolni azt egy örök életre!

Ez az sms jókedvet és boldogságot közvetít. Már az olvasás pillanatában rád tör egy kellemes boldog érzés,de csak annál jelentkezik akire az írásnál gondoltam.

Nagyon fontos üzenetem van számodra .Amikor írom rád gondolok,amikor elküldöm rád gondolok,amikor megkapod rád gondolok .És most is rád gondolok.

öh izé.. ilyen szép szemeket mint a kék ég, ilyen szép szájat mint a pirosló rózsa ilyen szép arcot mint egy kisbabáé... Ennyit rólam te hogy vagy?

Kértem Istent,hogy adjon virágot,kertet adottKértem,hogy adjon vizet,folyót adottKértem, hogy adja a világon a LEGTÖKÉLETESEBB,LEGÉDESEBB PASITés a Te számodat adta.

A szüleid biztos vándor űrhajósok voltak,akik elloptak az égről két csillagot, és neked adták,hogy azok ragyogjanak mikor rám nézel.

A csók a szerelem beszéde! kérlek gyere ide, és beszélgess velem.

"Ha követ egy fehér szakállas pasi piros szerkóban és bele akar gyömöszölni egy zsákba,ne ijedj meg!Én írtam a Mikulásnak,hogy TÉGED akarlak Karácsonyra...!"

Soha könny ne érje csillogó szemedet, bánat sose takarja szívedet, legyen életed boldog, vidám és a nagy boldogságban néha gondolj rám.

Te vagy az első, kinek hinni tudok. Te vagy az első, kinek nem hazudok. Te vagy az első,kit szívből szeretek. Te vagy az első, kit soha nem feledek!  

Szeretnek a szemedbe nézni és gyönyörű sejtelmes szemeidben elveszni, és onnan az utat keresve az egész testedet átjárva a szívedben megtalálni.

Amit a porba írunk,elfújja a szél,amit a szívbe vésünk,az örökké él. Én a szívembe véstem egy szót és egy nevet:a szó szeretlek, a név a Te neved'

Jó éjt, neked kedves. Huzd be szirmaidat, és szépeket álmodjál!Öleld át azt ki fontos neked. És legyen igazán szép életed !

Minden este, ha elfogy az álom, minden álmomban utánad vágyom! álmodom felőled tündérszép meséket és az a vége, hogy Szeretlek Téged!

Ha találsz egy szívet ami téged szeret, becsüld meg és szeresd, mert a szeretet teszi széppé az életet!SZERETLEK!!!

Ne higgy annak,ki rád nevet,ki könnyek közt mondja ,hogy szeret,Csak az szeret igazán, ki szemedbe nézve némán áll! SZERETLEK!

Kigyúl az első csillag,kigyúlnak a vágyak, csillagfényes éjszakában én csak téged várlak. Jól tudom,hogy nem jössz,de oly jó várni. Hazudok a szívemnek,hogy ne tudjon fájni!

Izé, köhh, hm. figyu csak ?! Kinyitnád az ablakot, mert az a helyzet, hogy rohadt hideg van ebben a Superman ruhában és a párkány is gázosan vékony !!! Ki hódítja meg a szíved ha leesek??

A szerelem: érzelmi paraméterek frigye a szexualitással, mely jobb esetben birtoklási vágy érzetét kelti egy ellenkező nemű lényben.

A szerelem olyan mintha bevizeltél volna: mindenki látja rajtad de csak te érzed a meleget..

Valakit szeretni annyit jelent, mint olyan csodában gyönyörködni ami rajtunk kívül mindenki más számára láthatatlan. 

Este van,az égen kigyulladnak a csillagok. Úgy fáj hogy te ott én meg itt vagyok!Lefekszem az ágyamba,behunyom a szemem és a párnámon téged keres a kezem!

Ha csókra vágysz,nyomd meg az 1-es gombot. Ha simogatásra,akkor a 2-est.Ha szeretkezni szeretnél,válaszd a 3-ast.Ha az egész programot,akkor hívj ENGEM!

Én úgy szeretlek mint az életem már nem hazudnék hisz te vagy a mindenem!

Ha majd egyszer szerető szívre vágyol,s ha nem találsz se közel se távol, gyere oda, ahova engem temettek,ott a fűszál is azt súgja:SZERETLEK!

Titkold el szíved szenvedését, ne halld a sors gúnyos nevetését. Sírni lehet, de nem érdemes. Szíved bárhogy fáj, nevess! Csak gondolj rám és SZERESS!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Csak neked szerelmem!!

(Farkas Martin, 2017.05.21 19:07)


"Van, aki könnyen megkapja, akit szeret, van, aki sír szenved, míg az ővé lehet. Van aki könnyek nélkül tud feledni. Van, aki meghal, mert igazán tud SZERETNI!"

Csak neked szerelmem!!

(Farkas Martin, 2017.05.21 19:07)

Zsrínyi u 45.

(Ag Krisztina Ágnes, 2015.12.18 04:37)

Szöveg

 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>